top of page

Exkluzív 7 fős
social media workshop-sorozat

5. Jellemzők

Exkluzív, SZEMÉLYES workshop-sorozatunkon nem csupán átnézünk egy-egy közösségi médiával kapcsolatos oldalt vagy területet, hanem 3 mastermind segítségével az Ön cégére is szabjuk azokat.

 

A Mastermind kis csoportos, csupán 7 cég vehet részt rajta, kiválasztás alapján.

A kiválasztáskor a csoportdinamika mellett arra is figyelünk, hogy egy iparágból csak 1 cég vegyen részt a képzésen, így Ön is nyíltan beszélhet Cége kihívásairól is és fejlesztheti azt!

OKTATÓ

Az oktatásokat személyesen Klausz Melinda tartja, míg 2 alkalommal egy-egy, a témához kapcsolódó speciális szaktudású vendégelőadót is elhív.

Melinda, a kozossegi-media.com vezetője,

20 éve foglalkozik céges közösségi média kommunikációval (iWiW és myVIP felületeken kezdte és azóta is csak közösségi médiával foglalkozik).

2009-ben adta fel legelső Facebook hirdetését, 10 különböző témájú social media könyvet írt, 25 szakmai díjjal rendelkezik a cége, köztük az Év Marketing Nagykövete díjjal a Magyar marketing Szövetségtől és a Legdigitálisabb hazai KKV címmel.

Rendszeresen látható az országos médiában közösségi média témák kapcsán.

316948915_10160081671308604_6142208883659626946_n.jpg

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK...

ELŐADÁSOK, BESZÉLGETÉSEK, avagy így tanítunk, magyarázunk mi..

Hisszük, hogy egy workshop / tanácsadás vagy bármilyen együttműködés során fontos a közös hangnem, a megfelelő szaktudás és a mindkét fél számára érthető magyarázat. 

Nézzen bele beszélgetéseinkbe, oktatásainkba, tévéinterjúinkba, hallgasson bele rádióinterjúinkba, hogy megtalálja, amit keres!