Könyveink,

megjelenéseink

1/8
 

Megrendelés

​Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeli a kiválasztott könyve(ke)t. Amennyiben telefonszámát megadja, a posta értesítést küld a könyvek kiérkezésekor.

Postaköltség: 1.700,- 

Ingyenes postaköltség 2020. január 30-ig 4.500,- feletti rendelés esetén. Használd ki a lehetőséget és szerezd be akár az összes közösségi média könyvünket!

MINDEN EGYBEN akciós KÖNYVCSOMAGUNK tartalma:

- Közösségi média botránykönyve

- Digitális detox naptár 
- Közösségi média mindenkinek magazin
- Megosztok, tehát vagyok

Digitális detox naptár rendelése estén csatlakozhatsz motiváló közösségünkhöz is ingyenesen!

A könyvek árának kiegyenlítését követően 7 napon belül szállítjuk a könyveket!

Könyveink megrendelésekor a megrendelés összegével azonos összegű, oktatásra beváltható kupont kap, amely a megrendeléstől számított 1 éven belül felhasználható bármely ezen az oldalon található oktatásunkra. A kupon értékébe nem számít bele a szállítási költség.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.com email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

©2019 

Klausz Social Group Kft.,

klausz Melinda e.v.

A The Social Media Academy együttműködő partnere

és kivitelező csapata a többszörösen szakmai díjazott 

kozossegi-media.com.