top of page

CASTING

Téged is leszólítottak a suliban, plázában?

 

Nem mi hirdettük ezt a lehetőséget, de szerencsére sok fiatal a mi oldalunkat találja meg. Miért?

Mert pont az ilyen veszélyekkel is foglakozunk és 

mert az igazi casting ügynökségek NEM PLÁZÁBAN, NEM A SULI ELŐTT SZÓLÍTANAK LE ÉS AJÁNLANAK LEHETŐSÉGET!

Miért ne dőlj be nekik? 

- Mert a kisebb rossz esetében "csak" az adataiddal élnek vissza.

 

Apropó adat! Ha megadod a telefonszámodat, e-mailcímedet, ahhoz egy adatkezelési nyilatkozatot is látnod kell és elfogadnod. Személyes adatbekérés esetén ezt meg kell mutatniuk, innen írd le mindenképpen a cégnevet!

A céget, hogy mikor alapították, kik alapították, milyen honlapjuk van és mekkora bevételeik, itt tudod leellenőrizni:https://nav.gov.hu/nav/adatbazisok/adatbleker/afaalanyok/afaalanyok_egyszeru

- Közepesen rossz esetben a pénzedre utaznak. Hiszen egy "ügynökséget" fenn kell tartani... 

Kérj árajánlatokat más ügynökségektől is ebben az esetben, hasonlítsd össze a lehetőségeket és a bemutatott referenciákra keress rá!

Tudtad például, hogy a Google képkeresőjében egy-egy konkrét referenciaképre is rákereshetsz? A kis fényképezőgére kattints itt és nézd meg, hogy nincs betűelírás az URL-címben, hogy biztos az az oldal jön-e fel, amit megadtak referenciaként:

https://www.google.com/imghp?hl=en

- Nagyobb rossz esetében a fényképeidet, videóidat nem abból a célból használják fel, ami miatt Te jelentkeztél és a legnagyobb rossz esetében akár emberkereskedelem áldozatává is válhatsz. 

Nézd meg ezt a filmet mindenképpen:

casting?

fotózás?

modellkedés?

influencerkedés?

A témában írt könyveink

_MG_6365_kicsi másolata.jpg

Megosztok, tehát vagyok

Milyen veszélyek és megtévesztések várnak az online térben? Az életeden keresztül (születésed előttől a halálod utánig - mivel az adatok akkor is ott maradnak...) vesszük górcső alá mindezt. 

2-csomag-v-2_edited.jpg

Digitális detox kihívás

Asztali öröknaptárunk játékos módon, több, mint 150 kihíváson keresztül segít, hogy biztonságban tudd magad az online térben. S mindenhez háttérinformációkat, kutatási eredményeket is mutatunk!

A témához kapcsolódó videóink

bottom of page