top of page

Tippek az oldalak ünnepi díszbe öltöztetésére


A Pagemodo összeállítása segítségével mutatunk néhány tippet, hogyan készüljünk a karácsonyra:


Profilkép:

Egy kis Photoshop, néhány hópehely, vagy egy mikulássapka és már kész is van a logónk karácsonyi változata.


Ha már kész vagyunk a profilképünkkel, akkor érdemes borítóképünket is felturbózni kicsit, hogy harmonizáljanak. Az egyik legegyszerűbb módja egy szép szöveg, amivel kellemes ünnepeket kívánunk. Erre a KitKat dizájnja nagyon jó példa:


Egy kép többet ér ezer szónál… Főleg, ha ezekre a képekre még szöveg is kerül. Nem titok, hogy a vizuális tartalmak uralják a közösségi média felületeket. Bátran szerkesszünk több olyan képet, amivel valamilyen ünnepi üzenetet akarunk átadni (tippek, idézetek, stb.) Sokkal hatásosabb, mintha csak szövegként jelenik meg a felületeken.


GIFek:

Most, hogy a Facebook és a Twitter is támogatja a GIFek használatát, érdemes lehet kihasználni az ünnepek idején. Bár először kicsit félelmetes lehet egy ilyesfajta tartalom létrehozása, nem kell megijednünk! Az Instagramon pont ezért találták ki a Boomerang nevű programot, amivel könnyen elkészíthetjük ezeket a pár másodperces videókat.


Nyereményjátékok:

Mindenki szereti a nyereményeket és az ajándékokat, különösen ilyenkor. Ráadásul a közösségi oldalakon még mindig a legnagyobb ereje a rajongók által generált tartalomnak van. Érdemes viszont mindenképpen utánanézni a nyereményjátékok szabályzatának.


Honlapunk:

Ne feledjük, hogy a közösségi média mellett legalább olyan fontos a honlapunk megfelelő frissítése, sőt… Ezek a platformok a legtöbb esetben a honlapra terelik a potenciális vásárlókat. Érdemes itt is hasonló és összecsengő dizájnt választani, mint a közösségi felületeken. Fontos az összhang!


Te már felkészültél az ünnepekre?

11 megtekintés0 hozzászólás

Bình luận


bottom of page