top of page

Karácsonyi ajándéktippek közösségi média függőknek

Még nincs meg a tökéletes ajándék mindenkinek? Karácsonykor nagy fejtörést tud okozni a tökéletes ajándék kiválasztása. Ilyenkor jön az, hogy meglessük szokásait ismerősünknek, mit szeret csinálni szabadidejében. A mai világban viszont nem kevesen vannak olyanok, akik a közösségi oldalakon töltik legszívesebben szabad perceiket, óráikat. Nekik biztos mosolyt tudunk csalni az arcukra a következő ajándékötletekkel:

A szelfibot szinte alapvető kelléke azoknak, akik imádják megosztani a fontos pillanataikat Instagramon, vagy éppen Facebookon. Ezzel a bottal készülhetnek csak igazán a tökéletes szelfik. 😉

Ezt a polaroid fényképezőgépet biztosan imádni fogják az Instagramon órákat lógó ismerőseink! A géppel azonnal ki is tudjuk nyomtatni az elkészült képet és matricaként felragasztani. Talán nagyobb élményt nyújt, mint a közösségi oldal. 😉

Mutatjuk a videót, hogyan is működik:


A közösségi média témában készült pólóknak megszámlálhatatlan variációja létezik. 

Olyan ismerősünk is van, aki a konyhában is könnyen feltalálja magát, ugyanakkor közösségi média világa is vonzza? Számára is találtunk ajándékot! Itt vannak a hashtag és like alakú sütőformák, a like alakú sütőkesztyű, vagy éppen a közösségi szimbólumokkal teli sodrófa.

No és a közösségi média párnákhoz mit szólsz? Aki arra vágyik, hogy még az álmaira is ezek az ikonok vigyáznak, annak ez a tökéletes ajándék!

Ha pedig kisebb a költségvetésünk, vagy csak szimbolikus ajándékkal szeretnénk kedveskedni szerettünknek, akkor ajánljuk a jegyzettömböt vagy a like kulcstartót!

Az ajándékok galériáját itt tudod megnézni:

< >

Ha van olyan barátod, családtagod, aki komolyabban érdekli a közösségi média világa, akkor érdemes lehet ebben a témában íródott könyveinkben gondolkodni:

< >

Ezek után pedig, ha még mindig nem találtad meg a tökéletes ajándékot, nézd át régebbi cikkünkben írt ajándékötleteinket itt: http://goo.gl/8j0AIu

2 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page