top of page

Facebook adminok karácsonya…


Személyes bejegyzések:

Ilyenkor sokkal több mondanivalónk is lehet: Jönnek sorra a karácsonyi céges bulik, különböző ünnepi események, ajándékozások… ezeket bátran osszuk meg a közösségi oldalakon! Mutassuk meg az arcokat a márka mögött!

Fontos információk:

Még karácsony előtt közöljük mindenképpen a cég ünnepi nyitvatartását és egyéb változásokat vagy esetleg a különleges akciókat, különben özönleni fognak hozzánk a kérdések és váratlan üzenetek. Ilyenkor sokan a közösségi oldalakhoz fordulnak, hogy tájékozódjanak a fontos információkról. Ezzel a saját dolgunkat könnyíthetjük meg.

Ünnepi bejegyzések:

Mindenki szereti a jókívánságokat. Nem kell mást tennünk. minthogy egy szép „képeslappal” vagy verssel kívánunk mindenkinek kellemes ünnepeket. Ezt tovább lehet fokozni egy személyes képpel, ahol a cég összes tagja boldog karácsonyt kíván a felhasználóknak. A siker garantál. 😉

Gyorsaság:

Mivel ilyenkor sokan szabadságon vannak az ünnepek alatt, többen keresik fel a közösségi oldalakat, hogy feltegyék régóta halasztgatott kérdéseiket. Ilyenkor nagyobb esély van rá, hogy még több üzenet érkezik az adminok postaládájába. Fontos, hogy ezekre az üzenetekre a lehető leggyorsabban válaszoljuk, hiszen mi sem akarjuk ilyenkor pazarolni az ügyfelek értékes idejét.

+1 tanács:

Ilyenkor, bár nagyon sok témával tudunk dolgozni, a mértékletesség is fontos szempont. Senki sem akar az ünnepek alatt a hírfolyamában állandóan felbukkanó reklámokat olvasgatni. Tehát jöhetnek az ünnepi bejegyzések, jókívánságok, ajándékok, akciók, akár év végi bakivideók is, de a reklámszagú bejegyzéseket felejtsük el erre az időre.

1 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page