Könyveink,

megjelenéseink

Digitális detox kihívás

asztali öröknaptár

6 óra 42 percet, azaz egy évből 100 napot töltünk online (Hootsuite, 2019.)

Gondoltál már arra, hogy túl sokat használod a mobiltelefonodat vagy a laptopodat?

Szeretnél egy kicsit kiszakadni a digitális létből?

Szereted a kihívásokat?

Ha egy kicsit lefaragnál ebből a mennyiségből, tarts velünk és minden nap egy-egy kihívással tedd próbára magad! A kihívások mellett hasznos információkat is olvashatsz a digitális térről, a téged befolyásoló marketing és pszichológiai trükkökről, no meg az adathalászok tipikus eszközeiről is.

- asztali naptár tartóval

- ISBN: 978-615-00-6910-4

- 4.990,- Forint + szállítási költség HELYETT 

2020. január 30-ig rendelve 4.500,- szállítási költséggel együtt!

 

SPÓROLJ MEG 31%-ot és a rendelést követően csatlakozhatsz támogató közösségünkhöz is!

1/8

Közösségi média mindenkinek magazin

Vadonatúj magazinunk bár szakmai és a legújabb közösségi média technikákat, gyakorlatokat és esetek mutatja be, de könnyedebb olvasnivalót kínál akár szabadság idejére is.

 

A tartalomból:

Háttér: Influencer-hamisítások, tipikus hirdetési hibák, chatbot vs. e-mail, influencer támadásból együttműködés, Z-generáció, közösségi média konfliktusok

Újdonság: új mutatók a Facebookon, együttes posztolás Facebookra és Instagramra, mesterséges intelligencia trendek

Sötét oldal: dark web, ASMR, 10 years challenge és ami mögötte van

Tipp: Watch Party, Instagram tippek, márkabakik a közösségi médiában,

Magán: párkapcsolat és közösségi média, digitális lábnyom, telefonfüggőség, gyermekünk online biztonsága

- 44 oldal

- 1.200,- Forint

A közösségi média botránykönyve

Hogyan kezeld a konfliktusokat a digitális térben?

Az online felületeken szemvillanás alatt terjedhetnek a konfliktusok. Elég egy át nem gondolt gyors, vagy éppen egy megfelelő, de túl késői válasz és arra eszmélünk, hogy már a sajtó foglalkozik velünk, a vásárlók bojkottot hirdetnek, az árbevételünk pedig csökken.

Bár könnyű és gyors megoldásnak tűnhet a negatív hozzászólások törlése, bannolása, sajnos nem minden felületen tehetjük ezt meg, másrészt a mai felhasználók igencsak átlátják az oldalak működését és könnyűszerrel választhatnak egy számunkra fájóbb támadási formát. Érdemes tehát megtanulni inkább a konfliktusok megfelelő kezelését!

Könyvünkben közel 150 esettanulmányon és számos feladaton keresztül mutatjuk be kifejezetten a social media felületeken megjelenő vállalati, munkahelyi és magánéleti konfliktusok, problémák valamint panaszok típusait, megoldási és megelőzési módjait.

A kötetben a trollok, az influencerek, a nyereményjáték-vadászok, az Instagram „fake-beszállítók” és az általuk okozott konfliktusok is helyet kapnak.

 

- 374 oldal, 

- Kötés: füles, kartonált

- ISBN: 5 901 234 123 457

- 4.800,- Forint

Megosztok, tehát vagyok

Fontos Önnek gyermeke és családja?

Megértené, miért ragaszkodnak a mostani fiatalok a közösségimédia-felületekhez?

Miért kell a digitális hagyatékunkról minél előbb rendelkeznünk?

Hogyan védhejtük meg magunkat és gyerekeinket a digitális csalások, like- és adatlap-lopások, internetfüggőség, internetes zaklatások ellen? 

Klausz Melinda könyve az ember életszakaszain keresztül mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket feladatokkal, esettanulmányokkal olvasmányos formában.. 

 

- 376 oldal, 

- Kötés: füles, kartonált

- ISBN: 9789632936529​

- Ára: 3.490,- Forint

A közösségi média nagykönyve

A közösségi média felülete olyannyira mindennapjaink részét képezi, hogy ezen beszélgetünk ismerőseinkkel, nézünk filmeket vagy éppen olvasunk híreket. Mindennapjaink mellett vásárlási szokásainkat is befolyásolják ezek a felületek, vállalkozóként, cégként azonban nem minden esetben a leghatékonyabb módon vagyunk rajtuk jelen. 

A közösségi média nagykönyve éppen ezért esettanulmányokon és feladatokon keresztül bevezet a közösségi média minden aktuális kérdéskörébe, az oldalak kiválasztásától a trollok kezelésén át a nyereményjátékokig. 

 

A közösségi média nagykönyve - Hogyan építsd fel magad és céged az online térben

- 324 oldal

- kötés: füles, kartonált

- ISBN:  9789632935256 

- Ára: 3,490,-,

A KÖNYV ELFOGYOTT!

 

KÖNYVEINKRŐL

és RÓLUNK ÍRTÁK

Kattintson a képekre a vélemények elolvasásához!

Megrendelés

​Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeli a kiválasztott könyve(ke)t. Amennyiben telefonszámát megadja, a posta értesítést küld a könyvek kiérkezésekor.

Postaköltség: 1.700,- 

Ingyenes postaköltség 2020. január 30-ig 4.500,- feletti rendelés esetén. Használd ki a lehetőséget és szerezd be akár az összes közösségi média könyvünket!

MINDEN EGYBEN akciós KÖNYVCSOMAGUNK tartalma:

- Közösségi média botránykönyve

- Digitális detox naptár 
- Közösségi média mindenkinek magazin
- Megosztok, tehát vagyok

Digitális detox naptár rendelése estén csatlakozhatsz motiváló közösségünkhöz is ingyenesen!

A könyvek árának kiegyenlítését követően 7 napon belül szállítjuk a könyveket!

Könyveink megrendelésekor a megrendelés összegével azonos összegű, oktatásra beváltható kupont kap, amely a megrendeléstől számított 1 éven belül felhasználható bármely ezen az oldalon található oktatásunkra. A kupon értékébe nem számít bele a szállítási költség.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.com email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

info @ socialmediaacademy.net

70 / 633-8980

  • Blog
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

©2019 

Klausz Social Group Kft.,

klausz Melinda e.v.

A The Social Media Academy együttműködő partnere

és kivitelező csapata a többszörösen szakmai díjazott 

kozossegi-media.com.